Steluțe cu carne măcinată de vită și porc

      Steluțe cu carne măcinată de vită și porc.
                         Delicatese sărate.



 Articol 23.Noiembrie 2017

Ingrediente :

3 ouă,
o lingură de ulei de struguri,
1 praf de copt,
o linguriță de piper,
o lingură de sare
100 grame unt ( 80 % grăsime )
300-400  grame făină
250 grame carne măcinată

Cum am procedat ?

Am spart intr-un bol  de 2 litri, cele 3 ouă, apoi am adăugat untul, sarea și piperul. Le-am mixat bine de tot, până când untul s-a topit complet în compoziție. Am adăugat praful de copt și apoi făina.
   Am frămantat aluatul 5 minute apoi l-am intins în foi foarte subțirii. Apoi cu un pahar am tăiat cercuri pe care le-am pregătit pentru a fi umplute.
   Carnea măcinată am mestecat-o cu ceapă verde tocată și cu o linguriță de vegeta de legume. Apoi am agăugat câte jumate de linguriță de carne pe cerculețele din aluat. Le-am închis în formă de steluțe și le-am pus în tavă la copt.
   Am setat temperatura cuptorului la 200 de grade înainte cu 5 min. ca să pun conținutul la copt, ampoi am scăzut temperatura la 180 de grade.


  Steluțele au ieșit superbe ! Poftă bună !












  

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Beni Mihai Biography

Despre Alina Lucy ( scriitor)

Corona Virus, the worldwide fear!